"rFactor"Simulator game & [A]team
|
|
HUNter | Dátum: Hétfő, 2012-04-30, 9:49 PM | Üzenet # 16 |
 Portal & Klán TULAJDONOS !!
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 14
Állapot: Offline
| Quote (killer01) Minden tagtól szíves elnézésüket kérem a netem miatt de rajta vagyok a dolgon csak most nincs kedve a netem nek
Vettem! dagi! Most amúgy nekem sem egy rakéta a netem bakker! De azé elpötyög! :D
|
|
| |
Devil | Dátum: Kedd, 2012-05-08, 1:08 PM | Üzenet # 17 |
 Regisztrált tag.
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 11
| ha majd valaki ráér és lesz is kedve majd fel pakolhatná nekem az rfactort mert a fütykösöm ki van már a gammel
igen le kellet szedni, mert szét esett a textúrája akármit csináltam veleHozzáadva (2012-05-04, 6:45 PM) --------------------------------------------- megoldva már csak a patchekkel lehetnek majd gondok! Hozzáadva (2012-05-08, 1:08 PM) --------------------------------------------- Javaslat:
-kevesebb patcheket kellene használni: így sokkal könnyebben bejöhetnek mások is és az újra telepítés is sokkal könnyebb mivel csak a módokat kell beszerezni , ezáltal nőhet a tagok létszáma
|
|
| |
HUNter | Dátum: Kedd, 2012-05-08, 1:49 PM | Üzenet # 18 |
| Szewasztok! Lenne 1 kérésem. Kellene a honlapunk-hoz pár kép. Csoportképre gondoltam mint a múltkori. csak másképp a 4 peugeotunkról meg a 4 ladáról. skypon megbeszéljük a többit. írjatok választ bakker! :P
|
|
| |
Devil | Dátum: Szombat, 2012-05-12, 3:25 PM | Üzenet # 19 |
 Regisztrált tag.
| vasárnap meg is lehetne csinálni a közös fotót, a verseny után, úgyis ott lesz mindenki csak el ne felejtsük és senki ne húzzon el villámgyorsan!
nem tudom ladával is csinálni szeretnél,Hozzáadva (2012-05-12, 3:25 PM) --------------------------------------------- látod, ilyeneket írok ha nem olvasom végig az előző hozzászólásokat XD
|
|
| |
HUNter | Dátum: Szombat, 2012-05-12, 6:51 PM | Üzenet # 20 |
| Szewa! Na szóval ,felraktam a "map"-okat (LETÖLTÉSEK),és miközben válogattam ráakadtam egy nagyon faxa kis aszfaltos pályára bakker! A LIENZ sorozatban van,ami ugye ismerős ,mert az ALTSTADT-nevű pálya is abban van,amivel küszködünk már pár hónapja! sZAL MA INDÍTOK egy szervert kb:17:00-körül és letesztelhetjük! Sztem be is kerülhetne a II-szériás versenyünk-be!
|
|
| |
HUNter | Dátum: Hétfő, 2012-05-14, 5:45 PM | Üzenet # 21 |
| Szewasztok! Csináltam egy " [A]-Team " -es rFactor festés patch-et! Azért mert történtek apró festés válltoztatások. A letöltések oldalunkon megtaláljátok a festés patch-ünk letöltő linkjét!
Mindent odaírtam ,hogyan kell kicserélni a meglévő "skins" mappával! A "gyengébbek kedvéért" ugye Gabi!
Így ha leszeditek és kicserélitek a meglévő skins mappátokkal, ez mindössze 10 -perc!! Egyformán meglesz mindenkinek a festések.
Na bocs a kavarásért de muszáj volt! szewasztok!
|
|
| |
killer01 | Dátum: Kedd, 2012-05-15, 11:24 AM | Üzenet # 22 |
 Regisztrált tag.
Üzenetek: 5
| Szívből gratula minden csapat tagnak az elért helyezésért
|
|
| |
BBĐoZy | Dátum: Kedd, 2012-05-15, 12:38 PM | Üzenet # 23 |
Regisztrált tag.
Üzenetek: 2
|
|
|
| |
Devil | Dátum: Kedd, 2012-05-15, 9:37 PM | Üzenet # 24 |
 Regisztrált tag.
| Gratulálok én is mindenkinek, főként a Mester Úrnak aki megcsinálta nekünk ezt a remek versenysorozatot!
ui_:mi a gond a rába ring-el? :O
|
|
| |
BBĐoZy | Dátum: Szerda, 2012-05-16, 9:17 PM | Üzenet # 25 |
Regisztrált tag.
Üzenetek: 2
| en is gratulalok kar hogy csak az utolso versenyre kezdtem el.De jobb kesobb mint soha!
|
|
| |
Devil | Dátum: Szerda, 2012-05-23, 4:05 PM | Üzenet # 26 |
 Regisztrált tag.
| srácok jó lenne kitalálni, hogy melyik pályán milyen autóval megyünk?!
|
|
| |
HUNter | Dátum: Szombat, 2012-05-26, 0:36 AM | Üzenet # 27 |
| Figyu srácok! most vállság helyzet van ! tele vagyok gondal! mihelyt megoldódik jelentkezem! szewasztok!
|
|
| |
BBISTVAN | Dátum: Vasárnap, 2012-05-27, 1:33 AM | Üzenet # 28 |
Regisztrált tag.
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 1
| Szia
Megértettük főnök!!!
Az üzenetet módosította: BBISTVAN - Vasárnap, 2012-05-27, 1:34 AM |
|
| |
Devil | Dátum: Csütörtök, 2012-10-04, 10:24 PM | Üzenet # 29 |
 Regisztrált tag.
| szevasztok!
kezdjétek el nélkülem a versenyt ne várjatok rámHozzáadva (2012-10-04, 10:24 PM) --------------------------------------------- faszául meg lett csinálva ez is, tessék használni
|
|
| |